Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
20/11/2020 Formador/a
Es precisa formador/a per impartir classes al certificat de professionalitat d'atenció sociosanitaria a persones dependents en institucions. Concretament per als mòduls SSCS0208_MF1017 Intervenció en l'atenció higienicoalimentària en institucions SSCS0208_MF1018 Intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions La formació serà semipresencial
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
19/11/2020 Comercial amb nivell de francès-Teletreball
Empresa agroalimentària ecològica necessita incorporar de manera immediata una persona amb perfil comercial i amb coneixements de francès.
BITEM 1 Activa Veure oferta
19/11/2020 Mosso/a de Magatzem citrícola
Empresa d'Amposta cerca personal per a magatzem .
AMPOSTA 10 Activa Veure oferta
19/11/2020 Carretoners i Transpaleters per empresa citrícola
Necessitem contractar carretoners i transpaleters per a ferf front a la campanya citrícola. Incorporació Immediata
AMPOSTA 5 Activa Veure oferta
18/11/2020 Torner/Fressador
ACF és una empresa referent, a nivell nacional i internacional, en enginyeria agroindustrial i maquinària agrícola, jove i innovadora, amb àmplia experiència en el sector.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
17/11/2020 Personal de Neteja de supermercat amb carnet de discapacitat
Neessitem cobrir 3 vacants ( homes i dones) amb grau de discapacitat acreditat. LLoc de treball Tortosa per a neteja de superficies, wc, mobiliari d’oficina, etc.
TORTOSA 3 Activa Veure oferta
16/11/2020 Operari de fàbrica
Empresa dedicada a la fabricació, comercialització i investigació de fertilitzants d'alta tecnologia, precisa operari de fàbrica amb un mínim d'experiència a la indústria química. Preferentment reclutem persones joves.
ALDEA, L' 3 Activa Veure oferta
16/11/2020 Programador/a Informàtic/a PHP
Globals som una empresa situada a Tortosa, a prop de delta de l'Ebre, i ens dediquem a portar projectes tant de disseny i màrqueting com de programació. El nostre departament de projectes està en ple creixement i per això estem buscant més membres per a l'equip. El nostre stack de tecnologies principal és el Laravel i Vue, encara que també tenim projectes a Angular o express.js, i fem tant aplicacions web com aplicacions mòbils híbrides. Fem servir Docker per al desenvolupament i per a algun projecte en producció. Fem ús del Jira Software per a la gestió de tasques i de Git per a la gestió de codi.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
16/11/2020 Diretor/a Unitat Territorial TTEE
Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc. Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves. Som més de 160 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en 18 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors és el que ens fa donar un servei referent en el sector. Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà! El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 8 anys amb aquest servei pioner en el sector social. Com a director/a de la unitat territorial, t’encarregaràs de liderar, coordinar, avaluar i garantir el funcionament òptim de la casa d’infants d’acord amb els objectius recollits al PEC, al RRI i als criteris proporcionats per la Fundació i la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, aportant indicadors de valor i participant en el procés estratègic de l’Entitat dissenyant una metodologia tècnica i organitzativa innovadora, per convertir-se en un model d’intervenció familiar de referència.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
13/11/2020 Operari-a de màquina de Dosificació amb grau de DISCAPACITAT
LLoc de treball exclusivament per a PERSONES AMB GRAU DE DISCAPACITAT ACREDITAT Seleccionem personal per a un lloc d'operari-a .
ULLDECONA 1 Activa Veure oferta
12/11/2020 Cap d'Administració Comercial Regional
El Grup Saica està compromès amb la Prevenció de Riscos Laborals, el Medi Ambient, la Qualitat dels seus productes i serveis i la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones. En el nostre treball busquem l'equilibri entre la vida professional i personal.
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
12/11/2020 Tècnic/a en Manteniment Electromecànic Sector Fusta i Moble
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0. Requereix una persona amb experiència en manteniment Electromecànic per al sector de fusta i moble, i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
11/11/2020 Soldador- mecànic
Necessitem personal per a tasques de soldadura, ús de radial i desballestament de vehicles, extracció de peces i components. Condicions laborals a negociar amb l'empresa.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
10/11/2020 Mecànic de vehicles industrials (autocars)
HIFE necessita incorporar 1 mecànic/a de vehicles industrials. LLoc de treball ubicat a Tortosa.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
05/11/2020 Mecànic/a d'Automòbils
Empresa dedicada a la comercialització de vehicles i components de 2ª mà necessita incorporar varios perfils de mecànic
HOSTAL DELS ALLS, L' 3 Activa Veure oferta
Pàgina 2 de 3