Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
09/04/2021 Programadors/es JAVA.NET amb domini de l'anglès nivell nadiu
Empresa d'àmbit internacional ubicada a Amposta amplia planter de programadors/es informàtics/es JAVA.NET per tal de configurar un centre de treball de referència a les TTEE. Seleccionem persones apassionades de la Programació informàtica i amb 3 anys d'experiència en projecrtes per a grans empreses. Estem cercant talent que vulgui treballar i viure a les Terres de l'Ebre, gaudint del teletreball i d'una qualitat de vida que ens brinda el nostre territori . Natura conservada en mar i muntanya, espais de silenci que propicien la calma, concentració i bona salut. Do you want to telework from a natural environment such as the Delta del Ebro? We need experienced programmers in JAVA .NET with a high level of English. There will be an interview in English and a programming level exam. You can telework from Terres de l'Ebre, office in Amposta and international customers. Teletrabaja desde el Delta del Ebro, calidad de vida y a menos de dos horas de Barcelona o Valencia, desde la oficina de Amposta realizamos trabajos de programación con nuestros clientes internacionales. Es muy importante un nivel de inglés muy alto, se realizará entrevista en inglés y examen de nivel de programación.
(sense especificar) 20 Activa Veure oferta
09/04/2021 SAD (Servei d'Atenció a domicili) -URGENT
L'Onada Serveis a les persones selecciona professionals per a Serveis d'Atenció a Domicili (SAD) a la comarca del Baix Ebre, concretament a la ciutat de Tortosa.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
09/04/2021 Ajudant de cuiner/a
Restaurant ubicat a l'Ampolla necessita ajudant de cuina per caps de setmana i festius. Possibilitat de renovar contracte per a tot l'any a jornada completa. Persona responsable, implicada en la feina, amb ganes de tenir una feina estable.
AMPOLLA, L' 1 Activa Veure oferta
09/04/2021 OPERARI/A de producció amb Carnet de DISCAPACITAT- Ilunion Tortosa
Bugaderia Industrial ubicada al Baix Ebre necessita incorporar un Operari de Bugaderia.
CAMP-REDO 2 Activa Veure oferta
09/04/2021 Administratiu/va- gestió magatzem
Necessitem incorporar una persona versàtil amb perfil administratiu i gestió de magatzem. Inicialment l'horari serà de 4 hores diàries ( durant 2 mesos d'adaptació) i posteriorment jornada completa.
ULLDECONA 1 Activa Veure oferta
09/04/2021 Gerocultor/a-L'Ametlla de Mar
Residència de l'Ametlla necessita gerocultor/a.
AMETLLA DE MAR 1 Activa Veure oferta
08/04/2021 Tractorista - podador
Empresa del sector alimentari cerca incorporar una persona amb coneixements del camp, capacitat per conduir el tractor i experiència en poda.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
07/04/2021 Monitor/a esport de lleure i nàutic
Necessitem comptar amb monitors/es per a activitats esportives nàutiques, padelsurf i caiac , per a moments puntuals i estiu a jornada completa. Zona de treball: platja de Riumar.
DELTEBRE 5 Activa Veure oferta
07/04/2021 Ajudant de cuina i cambrer/a
Empresa del sector turístic ubicada a Riumar necessita ajudant de cuina per ocupar-se de planxa i fregidora. Incorporació caps de setmana: contracte de 10-15 hrs./setmanals i a l'estiu tots els dies (torn de dinar).
DELTEBRE 2 Activa Veure oferta
06/04/2021 Coordinador/a de Marqueting i comunicació
Important empresa jove i dinàmica en plena expansió internacional busca coordinador per al seu departament de Màrqueting i E-commerce.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
06/04/2021 Comercial sector Hostaleria
Empresa del territori necessita un/a comercial per vendre producte de proximitat càrnic als restaurants de les TTEE.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
06/04/2021 Tècnic/a d'activitats socioculturals (TASOC) Deltebre
Residència geriàtrica a Deltebre necessita incorporar Tècnic/a d'activitats socioculturals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
06/04/2021 Administratiu/va per e-commerce amb nivell alt de francès
Empresa dedicada a la venda d'articles de jardineria i decoració selecciona perfils de gestor/a web i administratiu/va comercial que tingui passió pel món digital i la gestió de la clientela.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
06/04/2021 Administratiu/va e-commerce amb nivell d'alemany alt
Empresa dedicada a la venda d'articles de jardineria i decoració selecciona un perfil de gestor web i administratiu comercial que tingui passió pel món digital i la gestió de clientela per desenvolupar un projecte de comerç electrònic des de l'inici.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
06/04/2021 Oficial Soldador/a i peó
Hem de cobrir vacants d'oficial de soldadura i de peó. Requisits: Coneixements de soldadura, tall, muntatge.
AMETLLA DE MAR 2 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 4